ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 12 d’agost del 2009

MARATÓ DE SEVILLA - ATLETESVNG


Hem rebut la confimació de que un grup d'atletes del nostre club participarà a la Marató de Sevilla, si us hi voleu afegir la convocatòria queda oberta a tots els membres del club. Podeu contactar amb en Búfal al correu xaicavoraç(arroba)yahoo(punto).com per a més informació.

Us deixem el e-mail que hem rebut:

En Victor Peña i jo hem entrenat avui junts i hem pensat en fer extenssiu als companys d'equip el nostre repte pel mes de febrer.

Ja fa dies que el Vincent, el Victor, el Sisu, la Vinyet i jo parlem d'anar a Sevilla a fer la marató del 2010 que es cel·lebrarà creiem que pel 14 o 21 de febrer (pendent de confirmar).

Bé, ahir va quedar decidit. La farem. Els vols des de Reus per aquells dies estan tirats amb Ryanair (al voltant dels 60€ anar i tornar 4 !!!).

Fariem l'anada el dissabte de matinada i la tornada el dilluns al matí i així gaudir sense presses la festa de claussura. D'altre banda conservo el número de contacte de l'home que em va llogar l'estudi per 120€, us asseguro que és bon preu ja que és al centre i té totes les comoditats (tele, cuina, ect...) a part d'estar totalment reformats. Aquell edifici era tot d'ells i el llogava per aquells dies.

Si algú s'anima crec que pot ser una bona aventura.

Salut i potes!

2 comentaris:

munta ha dit...

ok... jo també vull anar,, però primer vull fer la de zaragossa i sera la primera ,, ai ai estic giñat jajaja

Lo Búfal ha dit...

Tranquil, un cop la coneguis veuràs que no és tant fiera com ens la presenten.
Ànimo.