ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 18 d’octubre del 2009

ALBERT MUNTANER A LA MITJA DE MOLLERUSSA

Amb una Cursa Popular de Vilanova per oblidar on alguns de nosaltres a més d'altres pares i mares de família no hem pogut participar-hi perquè estàvem fent la cursa infantil mentres han donat la surtida a la cursa dels grans i que ha "pillat" desprevinguts fins i tot als del Canal Blau que no han pogut ni grabar la surtida de la cursa us deixem aquest simpàtic post de l'Albert Muntaner que ens ha fet arribar ni més ni menys des de Mollerussa.

Ahí tus webs, Munta! ets un crack!

Hola Companys!

Avui es dìsputava la 22ª Mitja de Mollerussa i com que no vaig poguer anar a Reus vaig decidir apuntar-me.Ha estat un dia molt fresquet però que anava be per correr. El recorregut era bastant planet, l´unic que era força aburrit.Tenia ganes de mitja després de disputar la de Sabadell amb tan males sensacions i el temps que hi fet ha estat 1:39:31.he superat la meva marca amb 13 segons. jajaja.

Vinga ens veiem!!

Munta.

6 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Munta, moltes felicitats. Ets un crack de cap a potes.
Salut!

carles ha dit...

molt be albert!

si, mes val oblidar el tema de la cursa popular i la seva organització.....quina pena el que ha passat!

juanma ha dit...

enhorabuena Munta, ya me sorprendio que no fueras a Reus, te estabas guardando para hacer marca en mollerusa, felicidades crack

Ignasi Maraton ha dit...

Hola Munta, moltes felicitats, esta molt be baixar de 1:40, espero que ens veiem a la mitja del Vendrell, crec que m'aniries molt be per fer de llebre i poguer baixar de 1:40.
Salutacions, ets un crak

Joan Josep ha dit...

Moltes felicitats Albert. Ja ho veia jo que a les series de Cubelles anaves com una moto...

Arreveure.

munta ha dit...

vosaltres si que sou uns craks!!teniu marques bonissimes a les mitjes!!
Salut!!