ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 1 d’octubre del 2009

ATLETESVNG.ORG - RAID GARRIGES EXTREM

RAID GARRIGUES EXTREM
VI Copa Catalana i Campionat de Catalunya
23, 24 i 25 d’Octubre de 2009
OPEN RAID BORGES GARRIGUES
Raid de Promoció 24 d’Octubre de 2009
Benvolguts Raider’s i amants de l’aventura, ja està obert el termini d’inscripció del que serà un dels aconteixements més importants dels esports d’aventura a Catalunya, serà els dies 23, 24 i 25 d’octubre de 2009.

Es tracta del RAID GARRIGUES EXTREM una prova que es troba emmarcada dins del calendari de la Copa Catalana de Raids de Muntanya i que també serà el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAIDS i l’única prova de dos dies de tota la Copa Catalana.

Paral·lelament el dissabte 24 d’octubre també s’organitzarà per als equips que es volen iniciar en el món dels Raids d’aventura, el IV Open Raid Borges Garrigues, que en les tres anteriors edicions es va realitzar en el mes de Maig.

El raid Garrigues Extrem i l’Open Raid Borges Garrigues són competicions esportives multidisciplinàries amb un recorregut variat i tècnic, una carrera d’aventura èpica per els paratges mes impressionants de les Garrigues,Raid Garrigues Extrem: (148km / 2.850m desnivell) Equips de 3 corredors.

Disciplines: Orientació, Cursa a peu, Btt, Trekking, Tir amb Arc, Escalada, Rapel, (Les proves de cordes sols la realitzarà un corredor de l’equip), Patins en línea (La prova es pot realitzar corrent), Proves sorpresa.

Open raid Borges Garrigues: (52km / 650m desnivell) Equips de 2 corredors
Disciplines: Orientació, Cursa a peu, Btt, Tir amb Arc, Escalada, Rapel, (Les proves de cordes sols la realitzarà un corredor de l’equip), Proves sorpresa

Tens temps per inscriure’t fins el 19 d’octubre.

Tots els detalls de la carrera com cost, procediments d’inscripció, concepte de la carrera i demes, esta ja a la pagina web www.esportextremevents.es apartat EVENTS.

Impressionant recorregut amb paisatges increïbles i proves especials espectaculars.

Et veus perdut en mig de les oliveres, tu i els teus companys i en les mans un mapa, que coll...s fotem ?

Tens ganes de saber-ho, ja saps.
T’HO PERDRAS !!!
Un Raid que desafia la fortalesa humana
Ànims
Salutacions,
Centre Excursionista Borges – Garrigues

Info:
http://www.esportextremevents.es
e-mail: esportextremevents@yahoo.es
Tel: 627436996