ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 20 d’octubre del 2009

ATLETESVNG.ORG - TEMA PISTES

Us comuniquem que finalment no hem pogut formalitzar l'acord amb el Club Esportiu Vilanova per poder anar a entrenar a les pistes a un preu especial.

El principal entrebanc és que ens han demanat fusionar-nos amb ells, i per tant això ens obliga a donar de baixa el nostre club com associació esportiva de lleure al Consell Català del Esport. Si algú de vosaltres vol analitzar la proposta que hem rebut amb més deteniment ens la pot sol·licitar al correu info(arroba)atletesvng.org

Després de parlar amb alguns membres de la nostra junta hem decidit en nom de tots no acceptar de moment la proposta de fusió.

Des del blog us demanem disculpes a tots els que poder estaveu a la expectativa del resultat d'aquestes negociacions per inscriure's a les pistes aquesta temporada.

La veritat és que fins que no vam rebre la proposta per escrit el dissabte per la tarda donàvem el tema gairebé per tancat doncs semblava que anava tot per bon camí.

Lamentem molt haver-nos precipitat a anunciar un acord que finalment no s'ha pogut dur a terme.

Des d'aquí us recomanem que els que estigueu interessats en anar a les pistes aquesta temporada contacteu directament amb el Club Esportiu Vilanova al Telf: 938144107, o bé per e-mail a cevg(arroba)cevg.org, per formalizar la inscripció heu de portar 2 fotos de carnet i omplir un formulari d'inscripció allà mateix, les oficines del club estan al pavelló poliesportiu que hi ha tot just davant dels mossos d'esquadra.

Tot i així de moment i amb una freqüencia de dos cops al mes des del Club Atletisme Atletesvng.org tenim la intenció d'organitzar entrenaments col·lectius a les pistes d'atletisme. Ja us mantindrem informats aquí al blog. La idea es comprar el ticket d'entrada d'un dia que te un cost individual de 3eur.

També volem començar a negociar el tema de l'accès a les pistes directament amb l'Ajuntament de Vilanova que és en definitiva el propietari d'aquestes instal·lacions a veure si com a entitat esportiva vilanovina ens pot fer algun "arreglillo" ja us mantindrem també informats sobre aquestes negociacions.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira que són "tacaños" aquests de les pistes eh, esque no tenen desperdici.

Ignasi Maraton ha dit...

Crec que es una bona idea parlar amb l'Ajuntament. No entenc perque volien la fusió, si mai han apostat pels corredors que fan curses populars.
Salutacions

Xterra ha dit...

LA HISTORIA ES LA MATEIXA DE SEMPRE.
JO SEMPRE HE TINGUT MOLT CLAR EL QUE VOLEN ELS DEL ESPORTIU I LA SENSIBILITAT QUE TENEN PER L'ESPORT POPULAR I L'ATLETISME EN PARTICULAR.
JA SON MOLTS ANYS.
SALUT !!

Xalo ha dit...

Aquesta gent del club Esportiu, que són els primers interessats en captar atletes de tota la comarca, (serà que no ho saben fer?), o pot ser que no tenen cap interés?. Per moltes vegades que ho han probat mai han arribat a cap acord amb ningú. O son molt dolents en la seva tasca?, ho, repeteixo, no els interessa.(Potser no volen tenir cap mena de competencia a Vilanova?) A mi em fa dubtar de tot. Amb mal peu comencen si el que primer volen es que desapareixem com a club. Felicitatas club Esportiu, jo ja estic bé com estic. Gra
àcies companys per llegir-me. Salut i potes.

Juanma ha dit...

A mi el tema de les pistes hem sembla una vergonya, a Vilafranca qualsevol que sigui soci d´una entitat vilafranquina, la que sigui, encara que sigui el centre excusionista, te dret a fer servir les pistes, cal dir que no tenen dutxes, et dutxes a casa i ja esta.Jo porto un mes anant a les pistes de vilafranca i no soc soci de cap entitat,si em pregunten soc del centre excursionista i llestos, a mes la pista esta molt ben cuidada, en canvi la de vilanova sembla que sigui un monopoli de l´esportiu o et fas soci, o vas a la piscina i pagues 160 euros a l´any, o tickets de 3 euros al dia.Una vergonya.
Salut companys

munta ha dit...

quan vaig a molts pobles como aquest que vivim , de vegades vaig a les pistes del poble i sempre em deixem entrenar sense cap problema i sense pagar cap centim.. es una vergonya això que passa aqui!
Salut!

Joan Salvador ha dit...

No es pot esperar res més. Fa anys que tenen el monopoli i des de l'ajuntament ho toleren. Mai s'hagués tingut d'anar a parlar amb ells. Fa anys ho van intentar uns corredors vilanovins i al final van deixar el projecte perque l'ajuntament va dir que a vilanova ja hi havia un club