ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 19 de febrer del 2010

C.A. ATLETESVNG.ORG - ALTES DE LA SETMANA

Ens plau presentar-vos l'Eduard Montané Socias com a soci i membre de la junta directiva d'AtletesVng.org. Ell des del inici del projecte ens ha donat suport per la constitució del club i ha simpatitzat amb el nostre projecte i ara finalment ha decidit formalitzar oficialment la seva vinculació amb el Club.

Sense cap mena de dubte serà una altre de les peces imprescindibles dins de la organització del club.

Soci nº39

Eduard Montané Socias.

Vaig estrenar-me en les curses de fons a l'any 1992 -any olímpic- corrent la mitja marató d' El Vendrell; des d'aquella data he participat, més o menys regularment, en tot tipus de curses.

De mitges maratons ja en porto 83 (1h. 30' 50'' com a millor registre) i de maratons 7 (3h. 34' 04'' la millor). Ara estic un xic lluny d'aquestes marques però continuo entrenant els caps de setmana amb els meus companys i companyes de la plaça de la Vila (Corredors de Fons de Vilanova i la Geltrú).
A la fotografia (companys de la plaça de la Vila) hi ha, d'esquerra a dreta, darrera l'Albert Pons i la Carme Fonts i davant el Juanjo Cantador, l'Andreu González i l'Eduard Montané.