ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 15 de maig del 2009

ATLETESVNG - CURSA POPULAR FIRES DE MAIG 5KM VILAFRANCA

Ep companys aquesta cursa fa bona pinta i no estarà tan massificada com la del Corte Ingles, s'animeu a fer-la? Lloguem un autobús i anem tots junts?

La Cursa Popular de Vilafranca va néixer l'any 2008, amb la finalitat d'inaugurar el circuit de córrer urbà i mostrar als atletes aquest circuit de 2kms.
Fondistes Penedès, juntament amb el Patronat Municipal d’Esports, són els organitzadors, amb l'objectiu que tothom vingui a córrer i gaudeixi d'una bonica cursa, per fer una gran festa de l'atletisme popular a la nostra comarca.
El recorregut és de 5 kms aproximadament, molt pla i ràpid. Comença a les pistes d’atletisme de Vilafranca, i és corre pels voltants, en un circuit mixte, d'asfalt i terra, molt bonic, tot envoltat per les vinyes i camps, és una cursa pensada per als populars, la finalitat és fer una gran festa i passar-ho bé.
En aquesta web tindreu tota l’informació: notícies, inscripcions, etc, a més de les fotos que farem el dia de la cursa.
La data d'enguay és el 24 de maig del 2009.

Podeu fer les vostres inscripcions gratuïtament a la web dels fondistespenedes.