ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 8 de juny del 2009

ATLETESVNG.ORG - CURSA DE LA TALAIA

A partir d'avui s'obren les inscripcions per l'edició 2009 de la Talaia Cursa de Muntanya que es realitzarà el proper 4 de juliol. Aquí teniu l'enllaç a la pàgina web de la Cursa.

Els atletes pre-inscrits al club atletesVNG.org (actualment en procès de constitució) disposaran d'un preu especial d'inscripció gràcies a una subvenció que ens arriba des de l'empresa Telematic per a tots els membres pre-inscrits al Club que confirmin la seva intenció de participar en la cursa abans del proper dilluns 15 de juny. L'import de la subvenció per atleta es podrà concretar a partir de dimarts 16 de juny.

Es per això que us demanem que tots els membres del club que pogueu estar interessats en participar-hi ens feu arribar un correu a info@atletesvng.org indicant el vostre nom i si voleu participar a la Cursa Llarga o a la Curta.

Clickeu aquí per fer la pre-inscripció al club, si us sentiu membres del club però encara no us heu apuntat formalment.


1 comentari:

Xalo ha dit...

Hola companys, el comentari que vaig deixar al escrit del Xavi referent, a la cursa de Ribes, volia fer referencia a la cursa de la Talaia, ja que aquesta de Ribes no la podre fer per compromissos familiars. Dit aixó espero que ens veiem a la Talaia.