ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 12 de juliol del 2009

ATLETESVNG.ORG - CURSA DE MUNTANYA DE TORRELAVIT


Hola companys el dissabte dia 11 vaig correr la cursa de muntanya, la de TORRELAVIT,en la que vaig coincidir amb el Josep Maria i amb en Cosme, en total erem tres del Club, segons el llistat d'inscripcions.

La de Torrelavit es la típica cursa organitzada en un poblet amb molta il.lusió i molt recomanable, un entorn molt maco, ple de vinyes i de cavas, amb bona organització, la sortida a las 19:00 i pots anar amb la familia sense matinar, en fi la recomano per l'any que be.

Personalment ha estat una cursa dura, semblant a la de la de 10km de la Talaia, però més trenca cames, fins el minut 35 m'he trobat be, però a partir d'aqui, m'he quedat buit i he acabat el millor que he pogut (no tiraba ni en les baixades).

Quan hem acabat, samarreta, beguda i fruita, i he comentat la cursa amb el Josep Maria i el seu amic Albert Coto i despres amb el Cosme i un noi de Cubelles (ho sento no se el nom) amb els que he estat parlant una bona estona. Despres una dutxa amb aigua freda i fresquet i content cap a Vilanova, ja pensant en la pròxima, la de Cubelles i en que tinc que entrenar molt mes.

Resultats dels atletesvng:

56è PON PALMA, COSME AMB UN TEMPS DE 00:50:46 I UN RITME 05:04 , 29è de CAT-2 M
68è BEA GONZALEZ, JOSEMARIA SMB UN TEMPS DE 00:51:27 I UN RITME 05:08 34è de CAT-2 M
178è PASCUAL GRANOLLES, IGNASI AMB UN TEMPS DE 01:00:03 I UN RITME DE 6:00 87è de CAT-2 M

Enllaç a les classificacions: