ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 25 de juliol del 2010

II CURSA DE MUNTANYA PUIG DE TIULA 2010 - CRÒNICA ATLETESVNG.ORG

Prop de 80 corredors i corredores van participar ahir en la II Edició de la Cursa de Muntanya del Puig de Tiula en un recorregut de 10km surtint des de Cubelles direcció al Puig de Tiula i tornar.

En Victor Peña i en Xavier Sànchez van arribar junts a dalt del Puig però durant la baixada en Víctor va lograr despenjar-se de'n Xavier proclamant-se guanyador de la cursa amb 44min i escaig,  en Xavier Sànchez va entrar  30 segons després.

En fèmines Vinyet Noguero no va tenir rival i va guanyar de manera molt contundent pràcticament sense despentinar-se.

En Victor federat pel Esportiu Penedés va còrrer però aquesta cursa inscrit i amb la samarreta dels AtletesVng.org i per tant va proporcionar oficialment el primer triomf per al club en categoria absoluta en una cursa.

Li agraïm des d'aquí públicament la seva participació en aquesta Cursa com AtletesVng.org.

Apart de'n Victor també van participar altres corredors de club entre els que cal destacar la onzena posició del Toni Suárez que malgrat ser encara de categoria júnior ja es mou molt bé en les primeres posicions absolutes.

En els propers dies publicarem més fotos i informació d'aquesta Cursa.