ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 10 de novembre del 2010

FIRA DE NOVEMBRE - COMPETICIONS AL STAND D'ATLETESVNG.ORG

Bé aquesta és la bèstia de 120kg a la que hareu de fer front a la fira amb un motor de 4 cavalls i un màxim de 20km/hora. 

El stand està ubicat al espai reservats per entitats que hi ha a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú

- Després de parlar-ho una mica hem decidit que tots els associats del club o inscrits en alguna de les curses podran fer ús gratuit de la màquina per provar-la durant uns 10 minuts i també per escalfar ua mica abans de la competicions si volen participar en alguna d'elles.

Obrim doncs 5 possibles inscripcions de pagament (tant per associats com per visitants en general).

Cursa de 1500 metres

Cursa de 3000 metres

Cursa de 5000 metres

Cursa de Muntanya 5000 metres (inclinarem la màquina en pujada un 10%)

Cursa de 10 minuts a veure qui fa més km en aquest temps.


Els cost de la inscripció a qualsevol de les curses és de 5 euros e inclou un escalfament previ de 10 minuts.

Els primers classificats masculí i femení de cada cursa rebran un trofeig conmemoratiu, el diumenge a les 21,00h després del sorteig. En cas que un mateix corredor/corredora guanyi en més d'una competició el trofeig quedarà per al segon classificat i així succesivament.

En els horaris que la màquina no quedi ocupada per alguna de les competicions la màquina quedarà a disposició del públic en general a raó de 5 eur per uns 15 minuts d'ús.

Varios temes a comentar pel que fa a la organització del stand de la Fira:
- Les butlletes del sorteig només es donaran als socis actuals del club, nous socis que es donin d'alta al stand i als usuaris de la màquina de running.
- És imprescindible portar calçat esportiu per fer ús de la màquina, us podeu posar també l'equipament del club per fer publicitat.
- Cal que un dels membres del club responsable del stand estigui en tot moment supervisant la màquina (sobretot quan hi puji gent no acostumada a còrrer) per evitar possibles accidents.
- Si teniu bambes velles que ja no us poseu i que estiguin encara en bon estat les podeu portar al stand per deixar-les al públic en general que visiti el stand i no porti calçat adequat per provar la màquina.
- Cada usuari de la màquina rebrà un diploma acreditatiu del temps que ha estat corrents, la distància recorreguda i el ritme per km.

- La màquina hauria de reposar una mica uns 30 minuts després de 4 hores de funcionament continuat.

Al stand també hi haurà impressos per donar-se d'alta o renovar el carnet de soci del club per al 2011,  es podrà provar i encarregar equipament del club que es podrà recullir diumenge per la tarde a partir de les 19,00h o bé deixar encarregat per quan arribi la talla necessària.

També hi haurà impressos pels que es vulguin federar a la Federació Catalana d'Atletisme i informació de la revisió mèdica  prèvia que s'ha de fer.

Hi haurà un urna on els associats i visitants podran omplir un cupó per participar en el sorteig de material i serveis que ofereixen els patrocinadors.

Finalment hi haurà clauers (a partir de dilluns) i adhesius de regal per a tots els que renovin el carnet o es donin d'alta  al club durant els dies de la Fira que opcionalment es poden adquirir per 2 i 1 euros respectivament per a simpatitzants i no associats.

Per inscrivir-vos en alguna o vàries de les curses podeu enviar un e-mail amb el nom i hora aproximada de reserva de la màquina a info(arroba)atletesvng(punt)org. La participació mínima admesa per cursa serà de 10 corredors (categoria masculina) o 5  corredores (categoria femenína)