ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 11 d’abril del 2011

FOTOS CURSA TALAIA 2011

Us fem arribar algunes fotos de la Cursa de la Talaia 2011. Properament esperem poder publicar més material d'aquesta cursa.

Les dos intrèpides atletesvng que van participar a la cursa de 22km. Cristina González (millor atleta local) i Anna Garrido (guanyadora de la seva categoria).

Sortida cursa 22km femenina.

Els nous fitxatges del club vestides per la ocasió (Maite Guimerà i Isabel López) van participar de manera brillant a la Cursa de 11km acabant en sisena i setena posició respectivament.

L'equip competitiu masculí d'atletesvng.org d'esquerra a dreta i de dalt a baix Paco Lobo, Jose Bea, Wim Van den Nest, Paco Blanco, Xavier Saez, Candido Canales, Vincent Schmitt, Guillem Font, Toni Súarez, Josep Jané i Búfal Voraç.

Idem més el crack de la Cursa de 11km Victor Peña que va fer podi arribant en 3era posició.

Manuel Linares millor atleta local a la cursa de 22km

Podi masculí cursa 22km Xavier Sánchez (3er), José Lozano (1er) i Xevi Guinovart (2on).