ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 14 de juliol del 2011

PROPOSTA "BETA" DE RECORREGUT CURSA 10K MARÇ 2012

Gràcies a la valuosa ajuda del nostre company "Pitu" Roig i del seu GPS hem aconseguit confeccionar un circuit tancat de 5 km al Passeig Marítim que us animem a provar amb nosaltres aquest proper diumenge. Us convoquem a tots i totes els que ho volgueu provar a les 8,00h a davant del Far.

Un cop hagi passat la prova de foc dels corredors i corredores "beta" testers el proposarem a l'Ajuntament per tal de marcar-lo correctament kilòmetre a kilòmetre per convertir-lo en un circuit permanent per a tots els aficionats al running de la nostra ciutat, per poder-hi entrenar i fer les sèries pertinents de 1k, 2k, 3k o 5k.

També farem que la Federació Catalana d'Atletisme homologui la distància del circuit per poder-lo utilitzar per organitzar la cursa de 10K prevista per al proper març de 2012 aquí a VNG que consistirà en la realització de dos voltes al mateix.

Ara i en el proper mes és l'hora de proposar millores i variants al mateix si ho considereu oportú.




Vistes Ampliades


1 comentari:

Anònim ha dit...

Per fer una bona marca es ideal, no obstant dos handicaps, un si fa vent l'objectiu de fer marques a fer punyetes i segon, al ser un circuit on sempre et pots colar necesitareu molta gent controlant que no se saltin de carril i fotin un 1km en 2 segons, el tipic listillo que ho fa per guanyar 50 llocs i demostrar que se sap què. Una sugerència, crec que s'hauria de fer la puja al Far, en la segona volta, fotria una bona escabetxina aquesta pujada.