ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 19 de setembre del 2011

CURSA ATLÈTICA POPULAR S. PERE RIBES - LES ROQUETES 25/09 9,30H

Hola i bon dia a tothom,

Des del Servei d’Esports us convidem a participar en el actes de la X Diada de l’Esport del municipi de Sant Pere de Ribes, que es realitzaran al voltant del cap de setmana del 23,24 i 25 de setembre. Activitats organitzades per les entitats i clubs esportius del municipi i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Us adjuntem els cartells i el díptic on trobareu totes les activitats. Així doncs, us animem a participar-hi així com també a fer difusió entre els vostres associats.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració i si teniu qualsevol consulta o dubte, ja us posareu en contacte amb nosaltres.

Salutacions,

Marina Prat Vidal
Servei d’Esports
Ajuntament de Sant Pere de Ribes
tel. 93- 896 73 00

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, si hos va bé podriem quedar(als intersats que farem la cursa pop. de S.P.Ribes Roquetes) a les 8:20/8/30 al pavelló de les Roquetes, per anar escalfant cap S.P. Ribes (5Km.aprox)suau, i seguidament empalmar amb la cursa (7/7,300 aprox.)en total entre 12 ó 13 Km.

Gonçal Diaz (Xalo)