ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 3 d’octubre del 2011

DANI SERRA 2ON CLASSIFICAT ALS 10K DE CORNELLÀ

Dani Serra va aconseguir ahir diumenge una meritòria segona posició als 10Km de Cornellà creuant la meta amb un registre de tant sols 33min 12seg, superat només pel guanyador de la prova Abdeslam El Ouahabi amb un registre de 32min 34seg.

Amb aquesta marca torna a millorar el millor registre del club en 10K deixant-lo ja força complicat per qui vulgui intentar millorar-lo.

També va debutar corrent en nom del club Cesar Rubio 442è classificat amb poc més de 47min.

Juan Manuel García aquest cop corrent pel Pratenc va entrar també en una molt bona 8ena posició amb un temps de 35min 39seg.