ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 12 de maig del 2012

ÚLTIMES NOTÍCIES 10K VILANOVA I LA GELTRÚ 3 JUNY 2012


Falten només 3 setmanes per l'esdeveniment i la comissió gestora de la cursa es seguirà reunint setmanalment per anar enllestint tots els detalls de la mateixa. Recordeu que el punt de reunió és el Centre Cívic Molí de Vent els divendres a les 19,30h.

Aquest diumenge 13 de maig i els propers 20 y 27 de maig a les 8,30h ens trobarem a la sortida de la cursa per anar determinant la ubicació de voluntaris, tanques, cons i fent reconeixements al circuit per determinar-hi si convenen petites variacions per fer-lo el més agradable possible als participants.

Us recordem que esteu convidats a participar en tots aquestes trobades i reunions programades en les que tindrem en compte totes les opinions i comentaris que anem recollint.

Ja hem encarregat la samarreta tècnica de la cursa que us avancem serà de color groc i tindrem l'honor de comptar amb la presència del Gran Gálvez com a speaker de la cursa.

En els propers dies també repartirem flyers i pòsters que reforçaran la presència a Internet amb l'objectiu de donar conéixer l'esdeveniment a possibles interessats de Vilanova i la Geltrú i de la comarca del Garraf i Penedès en general.