ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 6 de juny del 2012

VINYET NOGUERO, ALBERT PASCUAL I DANI SERRA GUANYEN LA 1ª EDICIÓ DE LA CURSA 10KM DE VILANOVA I LA GELTRÚ

fotos cortesia de Maria Baiges i Mario Castelló

Tot un èxit de la 1ª Edició de la Cursa 10KM de Vilanova i la Geltrú amb més de 700 inscripcions. L'esdeveniment organitzat per l'Ajuntament deVilanova i la Geltrú i el Club Atletisme AtletesVng.org ha establert les bases per a la seva consolidació com a prova cabdal a Vilanova i la Geltrú de la Diada de l'Esport de Catalunya que anualment es cel·lebra el primer diumenge de juny.

Amb un temps enrarit amb pluja pocs minuts abans de l'inici de la prova i xafogor i calor durant la mateixa va aplegar més de 600 participants a les 9,30h del matí a la sortida ubicada davant de la Plaça dels Pescadors del Port de Vilanova i la Geltrú.

La Cursa estava cronometrada informàticament amb un xip que portava cada participant a les bambes i que permetia saber exactament el temps que cadascú va necessitar per fer le dos voltes de 5KM al voltant de la façana marítima.

Un grup de 7 corredors van passar agrupats durant la 1ª volta del circuit, trencant-se al inici de la segona volta on ja va quedar encapçalada pels dos atletes garrafencs Albert Pascual i Dani Serra que finalment van entrar junts i agafats de la mà a meta amb un meritori temps de 32min 46seg. El tercer classificat va ser en Alex Casablancas a 13 segons (32min 59seg).

En fèmines triomf indiscutible de Vinyet Noguero amb un temps de 38min 52seg, la segona classificada va ser la reconeguda atleta Emi Vaquero, campiona d'Espanya de marató l'any 2011 de la seva categoria que va lluir el dorsal nº1 durant la prova.

Per equips els ATLETESVNG van guanyar tant en categoria masculina com en femenina ja que van poder aplegar junts a tots els atletes reconeguts de la comarca com els dos guanyadors de la  prova masculina l'Albert i el Dani, en JuanMa Garcia guanyador de la Cursa Popular que va entrar novè amb poc més de 35min, en Toni Suárez millor de la categoria M1  amb un temps de 38min 32seg (38è) i Patrick Gona l'atletà kenyà dels AtletesVng 40è amb un temps de 38min 45seg. També les fèmines del club amb 6 participants van aconseguir ser les millors en un equip format per la pròpia Vinyet Noguero (1ª), Laura Ríos (4ª), Estrella Ollè, Maite Guimerà, Isabel López i Montse Blanch.