ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 13 de novembre del 2012

CESC GALLARDO A "LA SANSI" DE SANT FELIU

Diumenge 12 de novembre se celebrava a Sant Feliu de Llobregat la primera edició de la cursa popular "La Sansi", de 5000 metres pels carrers mullats per la pluja de la població del Baix Llobregat.

Aquesta cursa, organitzada pel Club d'Atletisme La Sansi i l'Ajuntament de la localitat, va gaudir de la participació de més de 1.100 atletes, entre adults i mainada i on es van poder veure molt bones marques, degut a un molt alt nivell dels participants, i on els 12 primers baixaven de 16 minuts.

En representació dels Atletes VNG hi va participar Cesc Gallardo, que va entrar a meta el 23 de la general i setè de la categoria VM35, marcant un crono de 16:58, a un ritme mig de 3'23" min/km, fent també marca personal en 5000.