ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 18 de gener de 2013

VINYET NOGUERO I ROGER ROCA GUANYEN LA MITJA MARATÓ DE SITGES 2013

La sitgetana i companya de club Vinyet Noguero va guanyar amb contundència diumenge passat la Mitja Marató de Sitges amb un temps de 1h 24min 17seg, més d'un minut més tard var arribar la segona classificada Elena Hidalgo amb un crono de 1h 25min  30seg.

En categoria masculina es va imposar el ja mític Roger Roca Dalmau amb un temps de 1h 7min 42seg, seguit per Albert Moreno(1h 8min 13seg) i Oscar Rodriguez (1h 10min 45seg).

A destacar també la  6ena posició d'en Dani Serra que malgrat l'excel·lent registre aconseguit de 1h 11min 40seg no va servir per pujar al podi.

Felicitar també a les noies del club Laura Ríos i MªIsabel López que continuen la seva línea ascendent cursa rera cursa.

També va reaparéixer Guillem Font que sembla que comença novament a recuperar la forma amb un temps de 1h 33min 23seg. També van participar pel club en Fede Esteban, Joan Escala i Lluis Arias Barquet mantenint la seva constància i regularitat habitual.

En el quart de Marató els guanyadors van ser Marisa Zapata (45min 33seg) i José Luis Blanco (33min 34seg). Pels AtletesVng van participar-hi en Joan Carles Caballero (46min 25seg) i en Santiago Lillo (55min 17seg).

Arribada de Vinyet Noguero guanyadora en categoria femenina de la Mitja Marató

Tota la info de la  cursa a la pàgina web oficial: www.mitjasitges.cat