ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 1 de juliol del 2013

NOVA EQUIPACIÓ ATLETESVNG

Us presentem les noves equipacions ADIDAS que oferim a tots els associats i simpatitzants del club tot esperant que us agradin. 

Gràcies al patrocini de INTERSPORT OLARIA les equipacions complertes es poden aconseguir al donar-se d'alta al club durant aquest mes de juliol per només 45 Euros. 

A més se us facilitarà també el carnet d'accés a les pistes d'atletisme de Vilanova fins al 31 de desembre de 2013 i el carnet de soci del Club Atletisme Vilanova Dinami-K per si voleu apuntar els vostres fills a l'escola d'atletisme aquesta propera temporada. 

Aprofiteu aquesta gran promoció i doneu-vos d'alta al club dels ATLETESVNG ara!. 

Per més informació contacteu amb nosaltres per mail info@atletesvng.org o en algun d'aquests telefons: Xalo: 666570451 Josep: 938142809.

Si esteu interessats en l'escola d'atletisme per als vostres fills contacteu amb Diego Aldrey al telèfon: 639335871 o al seu web: http://dinami-katletisme.blogspot.com.es/
OPCIÒ 1 EQUIP FEMENÍ
TIRANTS + SHORT


OPCIÒ 1 EQUIP MASCULÍ
TIRANTS + MALLA CURTA


OPCIÓ 2 EQUIP FEMENÍ
TOP + SHORT

OPCIÓ 3 EQUIP FEMENÍ
TOP + CALCETA COMPETICIÓ
OPCIÓ 2 EQUIP MASCULÍ
 

TIRANTS + PANTALÓ CURT 



L'equipament no estarà disponible fins al setembre però cal que l'encarregueu ara. Per fer l'encàrrec passeu-vos per Intersport Olaria indicant la opció escullida i la talla o bé envieu-nos un correu a info@atletesvng.org.

EMPRESA COL-LABORADORA

INTERSPORT OLARIA

Pla. Soler i Gustems 5, 08800 Vilanova i la Geltrú
                                    Teléfono  93 814 14 36