ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 6 de maig del 2014

Article de premsa III Cursa 10k Ciutat de Vilanova

Tot és a punt per celebrar novament el proper 18 de maig la tercera edició de la cursa de 10km Ciutat de Vilanova. La principal novetat d'enguany és la incorporació de la cursa de 5km que es farà a les 9,00h del matí fet que farà desplaçar la sortida de la cursa de 10km a les 10,00h enlloc de les 9,30 com era habitual en les dos edicions anteriors. El lliurament de dorsals es farà el dissabte per la tarda a la Plaça del Port i de 8h a 9,45h del matí el mateix dia de les curses.
Ambdues curses es realitzen en un circuit circular de 5km en la que es realitza una volta o dues voltes respectivament. El traçat és completament pla per asfalt i surt de la mateixa plaça del port direcció Sitges es dona el tomb abans de la rotonda del Far i es segueix tot recta fins a D'Arró on es fa novament un gir direcció al Grand Marina on estarà ubicat el km 4 i 8 respectivament. L'arriba coincidirà amb el punt de sortida a la plaça del Port i en una recta llarga ideal per fer el esprint final.
Les distàncies estan homologades per la Federació Catalana d'atletisme i el cronometratge és realitzarà mitjançant un xip que portaran els corredors lligats al calçat.

Els participants rebran a més del avituallament líquid, una samarreta tècnica de màniga llarga i una bossa del corredor amb diversos obsequis en l'interior. Les inscripcions costen entre 10 i 16 euros en funció de la modalitat d'inscripció i si algun participant s'inscriu a les dues rebrà a més un obsequi addicional.
La previsió inicial era de 1500 participants però degut a les eleccions europees  del proper 25 de maig moltes curses s'han hagut de concentrar el dia 18 havent-hi fins a 6 en el mateix dia, fet que ha fet rebaixar les expectatives de participació per part dels organitzadors a 1000 participants entre ambdues curses.

Aquestes curses han estat coorganitzades pel Club Atletisme AtletesVng i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que juntament amb la Fira Expomar permetran una bona afluència de visitants a Vilanova el tercer cap de setmana de maig.
Tota la informacio del esdeveniment el podeu consultar a http://www.cursa10kmvng.com