ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 10 de novembre del 2008

MITJA MARATÓ DE SALOU 2008

Una representació d'atletesvng.org va assistir a la V Mitjà Marató de Salou amb un paper força destacat. En Victor Peña va aconseguir marca personal amb un temps de 1h 19min 20seg arribant en 31ena posició. Pel que fa al Vicent Schmitt i a Guillem Font van fer un crono de 1h 28min 43seg i 1h 30min 26seg respectivament. En Guillem va ser l'atleta més jove que va participar a la cursa.

També volem destacar l'excel·lent paper de Vinyet Noguero que va entrar en 3ª posició femenina amb un temps de 1h 28min 12seg.

Agraím finalment a "Chalo" que ens va fer arribar aquestes interessants fotografies d'aquesta mitja.