ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 21 de novembre del 2008

NOVA PROPOSTA ENTRENO 23 DE NOVEMBRE

Nova proposta per l'entrenament del diumenge (degut a problemes logístics, no ens podem desplaçar a Montserrat aquesta setmana, ho deixarem per més endavant).

Em vaig trobar al Manel, el diumenge passat i em va comentar de fer el circuit Stges-Monestir dels Lames (el circuit budista). El circuit consta de sortir des de el Caprabo Sitges, pel camí de la Fita, direcció Xafra i arribada al monestir. Després, tornant, desfem el camí. Temps aproximat: 1h 45' de rodatge a ritme normal.
El circuit consta de dues pujades llargues d'anada i una tornant; per tant, es treballarà pujades i baixades per pista forestal en el 95% de terra i SENSE PEDRES.
El circuit pot constar de diferents variants que podrem comentar durant el diumenge per fer-les durant propers entrenaments si ens ve de gust de tornar-hi.

Ens trobarem a les 7h 45' al pàrquing de l'hospital Sant Antoni (de Vilanova), per anar a Sitges i començar l'entrenament a les 8 aprox.

p.d.: com és un circuit d'anada i tornada pel mateix camí, no hi ha problemes de perdre's; els que tinguin pensat fer menys temps d'entrenament també ho poden fer i, quan compleixin el seu temps, poden girar i tornar abans.

Fins diumenge!