ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 2 de desembre del 2008

ATLETESVNG RESULTATS 17 MITJA MARATÓ DE TARRAGONA

En total 4 integrants del nostre col·lectiu van animar-se a córrer la 17ª Mitja Marató de Tarragona disputada diumenge 30 de novembre. Cal destacar com sempre Victor Peña que va fer marca personal acabant la mitja en 34a posició amb un temps de 1h 17min 22".

Jordi Martí va arribar a meta en la posició 170 i un temps de 1h 26min 16", a 10 segons va arribar el Vincent Schmitt (173) i Antoni Mendoza va fer un temps de 1h 31min 51" quedant el 368.

Pel que fa a la classifació general en homes va guanyar Xavier García Insa amb un temps de 1h 0min 56" i en fèmines Mireia Sosa amb 1h 20min 55".

Cal destacar la segona posició de l'atleta garrafenca Vinyet Noguero del C.A. Manresa amb un temps de 1h 24min 40" i també la onzena d'Albert Pascual amb un temps de 1h 12min 30".