ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 8 de desembre del 2008

ENTRENAMENT PLANA NOVELLA


Hola Companys,

No cal dir que l'entrenament a la Plana Novella des de Sitges ha estat un éxit. Un total de 16 atletes ens vam reunir al parking de l'hospital per tal d'emprendre la marxa en cotxe fins al Caprabo del pòligon Mas Alba. Hi havia un atleta nou que no va arribar-hi, poder va anar al Caprabo de Sant pere de Ribes al poligon del decathlon?. No ho sabem. Vam esperar-lo una estona però no va arribar. Esperem tornar-te a veure a la propera convocatòria i disculpa pel malentés!!!.

Finalment gairebé tots vam arribar a la Plana Novella només la Maria Antonia i un altre company van preferir fer un entrenament més suau i tornar-se'n abans.

Aquí teniu la foto en grup que ens van fer uns turistes a nosaltres amb la super càmara del mòbil del Jordi Cabau que per cert també fa referència de la trobada en el seu blog.

Allà també trobareu una vista en gps del circuit que hem fet!!.

Pel que fa a la foto abaix d'esquerra dreta tenim em Jordi (Búfal), en Txema, en Guillem, en Jordi, en Xavi i en Jordi. A dalt d'esquerra a dreta tenim en Friederich, en Ricard, en Josep,en Candi,en José Luis,en Vicent i en Gonçal (Chalo).