ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 8 de febrer del 2009

ATLETESVNG - MITJA DE BARCELONA

El dia ha començat "fredot" com diu el Molina, però ràpidament hem entrat en calor, no hi ha res com còrrer una mica per fer passar el fred, així que amb uns vuit graus de temperatura estables durant tota la cursa hem disfrutat tots plegats una vegada més d'aquesta matinal d'atletisme.

Gràcies als contactes del Ramon,propietari de la botiga xterra,amb la casa ASICS patrocinadora de la cursa, una gran part de nosaltres hem pogut surtir del primers calaixos de surtida on hi havia tota la èlite de la cursa.

Des d'aquí la web intentarem la pròxima vegada que poguem gaudir d'algun avantatge com aquest poder planificar-ho de manera que tots els integrants del nostre col·lectiu en puguin gaudir.

Pel que fa a la cursa, molt de gent i molt d'ambient d'atletisme, ni més ni menys que 3879 corredors i corredores han creuat la línea de meta.


Fila de baix d'esquerra a dreta l'Albert Montaner 1h 39' 43", en Búfal Voraç 1h 28' 04", Josep Jané 1h 44' 55" i en Joan Salvador 1h 25' 24".
Fila de dalt d'esquerra a dreta en Txema Làsquibar 1h 28' 59",Gerard Casanovas 1h 46' 29", Juan José Silva 1h 43' 23", Xavier Sánchez 1h 36' 03", Xavier Pastallé 1h 47' 04", Gonçal Díaz (ha hagut de retirar-se per caiguda), en Guillem Font "guille" 1h 31' 51" i en Carles Martínez 1h 34' 55.

Per cert volem agraïr a la dona del Munta que ens ha fet aquestes fotos a l'arribada. Ah i també dir-te que tens una càmara de pt mare (ai perdó!), vull dir que te molta definició.

Comentar-vos que a més dels que surtim a la foto han participat en Ramon Martínez que ha fet un temps de 1h 49' 51" al qui agraïm públicament la seva col·laboració amb el nostre col·lectiu i que la nostra companya Antonia Càrdenas ha completat també la Mitja Marató amb un temps de 2h 04min 43". També cal destacar el bon temps d'en Carles Escofet dels corredors.cat que va finalitzar la cursa en un temps de 1h 29' 20".

Per finalitzar com sempre comentar que si algun atleta de Vilanova o Garraf ha participat a la cursa i ens ho vol fer saber publicarem aquí a la web les seves fotos o resultats sense cap tipus d'inconvenient.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Xalo ets el "pupas". Un diumenge d'aquest m'apuntaré amb vosaltres.JOrdi Vidal.

Anònim ha dit...

Hola!
aprofito el comentari d'en Jordi Vidal per dir-vos que el vaig veure diumenge a la Mitja Marató de Orihuela (Alacant). També vaig poder saludar en Fidel, el primer vilanoví que va còrrer la Marató de N.Y.(els mes grans recordaran que treballava a la Ferreteria Escofet) i que ara viu a Orihuela també. Els vaig parlar de la web i veig que no han fet tard.
Salutacions.

Xalo ha dit...

Gracies per la teva preocupació Jordi pero quan t'agafi en un entreno et menjaré. Ara sense conyes me n' alegro de parlar amb tu a veure si ens veien aviat salutacions.(Xalo)

Carles Aguilar ha dit...

Hola Xalo... ja m'he assabentat del "petit" incident que vas tenir a la mitja de BCN... Celebro que ja estiguis gairebé recuperat i pel que he llegit també amb ganes de fer Km's... Endavant...!!!

En Manel i jo anem a la Mitja de Gavà.... t'animes a venir...??? Ja em diràs... Salutacions