ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 15 de febrer del 2009

ATLETESVNG - XIV MITJA MARATÓ DE GAVÀ


Els atletesvng Toni Sánchez i Lluís Arias i l'atleta barceloní Ferran Mascaró hem corregut la mitja marató de Gavà amb bones sensacions, de menys a més, amb un temps final de 1h 42min 1seg.

Hem anat tota la cursa a 4' 50'', dosificant-nos gràcies a l'experiència i saviesa del Toni, per acabar fent els últims 3 km a 4' 30''. El Carles Escofet no ha corregut per precaució per tal de recuperar-se d'una lessió muscular ja que dintre de 15 dies ha de córrer la marató.

L'altre atleta vilanoví, Joan Escala, ha anat molt suau a un ritme de 6' per no cremar-se ja que provarà l'aventura de córrer la seva primera marató.

3 comentaris:

josep ha dit...

Molt bé Lluis si no has fet marca penso que has estat molt aprop. Felicitats!!! i tu l'incombustible
Toni segur que t'has anat tocant els webs,però segur que acompanyar al Lluis val més que millorar qualsevol marca!.

carles ha dit...

son unes màquines...
no se per que el lluis no s'anima a fer la marató....recordo el 2000 que ens vam marcar a fer junts la de Nova York al 2002....ja en fa 6 i encara queda pendent....però tan se val.....està fet un toro...que vagi entrenant que algun dia hi anirem....

Ferran ha dit...

Crec que teniu raó...en Lluis hauria de probar el gran repte...una de sencera!! pensa que sino ens anem fent grans i...
Jo estic impacient per que arribi el proper diumenge!! la meva 1era marató esta al caure...i no les tinc totes!