ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 24 de febrer del 2009

ENTRENAMENT 1 DE MARÇ ATLETESVNG D'EXCURSIÓ A LA CASA ALTA


Com el Guille vol canya i l'hem de posar fort!

Per aquest diumenge proposo surtir del pàrking de l'hospital a les 8.00h direcció Masia en Cabanyes agafar el camí del Mas de l'Artís, abans de l'arbre girar a l'esquerra cap a les Mesquites, pujar el balconet agafar la pujada de la Casa Alta, anem a visitar-la per comprovar que continua al mateix lloc i tornem enrera pel mateix camí a un bon ritme ja que serà tot baixada.

Si algú no arribès puntual pot acostar-se en cotxe fins a la Masia Cabanyes i allà incorporar-se al grup.

Si algú vol més canya a la cruïlla abans d'anar cap al balconet pot girar a la dreta i fer el camí dels tobogans fins arribar al camp de golf i tornar pel caminet i enllaçar amb la baixada de les mesquites.

La primera proposta penso que és pot fer 1h 30min i l'altra amb 2h ben bones.

Si no hi ha cap altra proposta de moment proposem aquesta.

Aprofitem per donar la benvinguda a l'Albert i a l'Ignasi i us esperem a tots els altres.

Com el Guille vol que li donem canya proposo que ell faci l'entrenament amb una motxilla on posarem la càmara, algunes begudes i snacks varis per fer un break a la casa Alta i fer-nos la foto en grup. Que cadascú porti alguna petit break (barretes, xocolatines, fruita) no us passeu ara!.

Que et sembla la idea Guille, es prou dur aquest entrenament?

Josep

Ah! Se m'oblidava molt de sort a en Xalo, Joan Josep i a en Jordi a la Marató de Barcelona i també a tots els altres atletes del Garraf i Baix Penedés que la facin.


Fotos del entrenament que vam fer a la Casa Alta el passat dia 18 de gener.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ostres! ^^ com us passeu, eh una miqueta de pietat home, que tins els meus limits :(, sóc jove, però amb una certa debilitat. :)

Em sembla bé el que proposes Josep, ets un crack proposan recorreguts tot s'ha de dir ;.

I desitjar sort a tots aquells que vagin a la marató de Barna.

Guille.