ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 21 de febrer del 2009

ENTRENAMENT 21 i 22 DE FEBRER

Finalment avui dissabte una quinzena d'atletes ens hem aplegat a la trobada matutina de les 8.00h. S'han fet dos grups: Un grupet anat a fer muntanyeta des del càmping i l'altra tirada llarga cap al Hospital dels Camils i Puigmoltó.

M'he adormit doncs dissabte no estic acostumat a surtir a les 8.00h a entrenar i acostumo a fer-ho més tard. Finalment m'he decidit a surtir des de la Masia Cabanyes on el grup de'n Xalo, Caballero, Victor Peña, Manel Megías, Valldosera, Jordi López, Diego i un parell de companys més que no recordo el nom tot just passaven per allà al voltant de les 8h 15min.

Hem anat a un bon ritme fins als Camils (la veritat és que esteu tots fets uns galgos) però ja de tornada després de Puigmoltó he vist que el ritme que portàvem no era l'adequat al meu nivell molt limitat últimament perquè entre setmana no estic surtint gairebé cap dia. He afluixat el ritme i en un trencall penso que he continuat recta quan tenia que girar a la dreta. M'he perdut i he pensat que el millor seria continar sol al meu ritme i deixar que la resta fèssin el seu. A partir de març em penso posar les piles i entrenar com a mínim 4 cops per setmana!.

Espero que no m'hagiu estat buscant molt d'estona!. Seguint el camí he anat a petar a la masia xoriguera (de les punxes), casino i Masia Cabanyes. 2h d'entrenament a bon ritme (la primera hora per sota de 5min/km).

Demà diumenge al pàrking de l'hospital els que vulguin venir per agafar cotxes i fer una surtida pel pantà de foix. 1h 20min aproximadament circuit molt divertit que ens ha preparat el Ramon.
Els que decideixen anar a la comparsa com jo que disfrutin i s'ho passin bé!!. En Búfal a Sevilla també i els que prepareu la Marató del dia 1 no feu excessos! aquest Carnaval.

Salut a tots,

Josep

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola molt bones,

Això va pels que varen fer l'entrenament el diumenge, m'agradaria que algú fès algún comentari sobre l'entrenament, Jo no m'ofereixo voluntari més que res perquè comentant coses jeje no ho fa per mi, ja que tampoc tinc aquella chispa que dona gust de llegir.

Doncs res, amb això desitjar-vos un bon diumenge.

Guille.

Unknown ha dit...

Hola Guillem.
Com dius que no et surt be ?
Ho fas molt be !
Tu segueix fent, que la cosa funciona, i no et desanimis, home !!
Ara, li tindrás que demanar la cámara al Josep per fer les fotografies de record.
Es broma !!

Endavant, campiò !!
Salut.

Anònim ha dit...

Va Ramon ja portaré jo la cámera a partir d'ara, i a partir d'ara tindrem les fotos assegurades. :) S i el Josep la porta també millor que millor.

Que vagi bé.