ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 3 de febrer del 2009

PROPOSTES DIUMENGE 8 DE FEBRER





Per aquest diumenge un grupet d'atletesvng (entre ells en Xalo) ens hem inscrit a la Mitja Marató de Barcelona. Com és una mitja matinera (començarà al voltant de les 9.00h) hem comentat de quedar a las 7.00h del matí al Parking de l'Hospital per pujar junts amb els cotxes que convingui.



Si voleu fer una mica de cross recordeu que aquest diumenge també es disputa a Sant Pere de Ribes el tradicional Cross de Sant Pau que surtint de la Plaça Marcer de Sant Pere de Ribes i va fins al Puig Montgròs (antenes), és un circuit molt bonic d'uns 14kms. La surtida és a les 10.00h i us ho podeu inscriure gratuitament el mateix dia de la Cursa. A la arribada hi ha Coca i trofeig per tots els participants.

Altra banda si algú té alguna proposta d'entrenament per aquest diumenge que ens la faci arribar i la publicarem així que la tinguem per la resta de gent que no puja a fer la Mitja de Barcelona ni el Cross de Sant Pau.

Pels que no aneu ni a Barcelona ni al Cross de Sant Pau, podeu fer l'entrenament complert (o només una part) que proposa en Carles al seu blog eaglerun.


3 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Hola companys. Tinc un amic que s-ha trencat els lligaments del genoll. M'ha oferit el seu pitrall, així es que si em donen festa a la feina també vindré.
Ja parlem.
Salut i potes!

Xalo ha dit...

Hola companys ja ens veurem diumenge a les 7:00 h. Com ja sabeu aquest diumenge vaig a fer la mitja de Barna. Pels que us quedeu ja sabeu, els maratonians tirada llarga i els que no fan marató no cal tans Km. En Carles i el Manel tenen previst fer-ne 25 o 30 Km. aquest diumenge dia 8 us podeu posar d'acord amb ells. Ens veiem el proper diumenge. Xalo

Lo Búfal ha dit...

M'han donat festa!!