ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 1 de març del 2009

ENTRENAMENTS 1 DE MARÇ VISITA A LA CASA ALTA


Fins a 10 atletes avui al entrenament de la Casa Alta. Els incombustibles Marina i Toni han surtit amb el grup però després han fet un circuit alternatiu i ens hem tornat a trobar a la tornada.

D'esquerra a dreta fila d'abaix en Juan, l'Alex i en Guillem.

D'esquerra a dreta fila de dalt l'Ignasi (benvingut al grup), en Juan Carlos, en Lluis i l'Albert (que ja es va animar a venir amb nosaltres a la mitja de sitges).

Pel que fa l'entrenament temps humit però no ens ha plogut, ens hem acostat en cotxe del parking a la masia cabanyes (bon lloc per surtir en propers entrenaments sobretot si els volem fer de muntanya).

En 45 minuts ens hem plantat a Casa Alta, passant pel camí de l'artís, pujada de les mesquites, cap al balconet i recta pujada amunt fins a Casa Alta.

El grup era molt homogeni i hem anat molt junts tot el camí. La motxilla amb els vívers al final l'ha portada en Juan Carlos i el Guillem la càmara compacta amb la que hem pogut fer aquestes fotografies de màxima qualitat.

Els primers en arribar han estat en Guillem i l'Alex i després la resta del grup.

L'Alex m'ha explicat que el seu fill l'Alejandro Suarez és un velocista molt bó que còrrer amb el Club Esportiu Vilanova i ha estat sotscampió d'Espanya en categoria cadet recentment.

L'Ignasi m'ha explicat que va venir de Barcelona fa 3 anys i que ha notat una gran millora en la seva qualitat de vida des que va arribar, ja que a Vilanova s'hi viu molt bé.

Hem pogut gaudir de begudes isotòniques i barretes energètiques cortesia de'n Juan Carlos, fotos de grup tots molt contents i cap a baix a bon ritme.

Arribada a la Masia 4 estiraments, ràpidament han arribat en Toni i la Marina i cap a casa a les 10.00h en punt tot sincronitzat. Ens ho hem passat la mar de bé!.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Doncs realment l'entrenament ha estat molt guapo.

Felicitar en especial el meu company Albert, que m'ha deixat realment sorprès pel seu progrès, i espero veure'l cada diumenge entre nosaltres. I a la resta també, ja que sense penya l'entrenament no seria el mateix.

Anims i salut!!!

Guillem.

Ignasi Maraton ha dit...

Bon dia, per ser el meu primer dia amb el grup estic molt content i vull agrair la bona rebuda que he tingut per part de tots els companys. Ja espero amb ganes el proxim diumenge.

Ignasi