ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 15 d’abril del 2009

ATLETESVNG - AQUEST DIUMENGE CIRCUIT MONTGROS - PIC DE L'ALIGA

Per aquest diumenge us proposem pujar el montgròs i donar una ullada a les antenes penseu que algun dia o altra les treuran!! cal fer-hi una visita abans...


Allà podem parar un moment fer un petit break, barretes, aigua i begudes isotòniques i apreciar aquestes vistes:


Pels que volgueu més marxa ens podem acostar al pic de l'aliga i apreciar vistes com aquestes:


Us deixem la planificació de l'entrenament, proporcionada pel nostre company Xalo,

Hola companys! aquí teniu una nova propsta pel diumenge amb dues alternatives. La primera té 1h30'aprox. per la gent que no vulgui fer tan llarg; la segona, fins a les 2h - 2h15', per la gent que prepara curses de muntanya o, fins i tot, marató.

Sortida: Masia d'en Cabanyes, anar a buscar el Montgrós pel corriol, baixada cap a Canyelles i aquí és on es bifurquen les dues opcions:

Opció A: seguint amb l'anterior, o sigui, Canyelles anar a buscar l'Artís i cap a a la Masia d'en Cabanyes (1h30'-40', depenent del ritme).
Opció B: igualment, Canyeles, pujar pel corriol fins el Pic de l'Àguila i des d'allà, baixar a Casa Alta i cap a la Masia d'en Cabanyes (2h15' aprox.)

Us proposo trobar-nos a les 8h al pàrquing de l'hospital de Vilanova, per anar plegats a la Masia d'en Cabanyes (per si algú no sap on és); o bé, si algú vol anar directe a la Masia, doncs ens veiem allà a les 8:05-10'.

Dir-vos que l'opció A té una pujada forta i bona, com ja sabeu que és la del Montgrós; l'opció B, a més, té la pujada de Canyelles al Pic de l'Àguila (maca, maca...).

Sense més, ens veiem diumenge.

Gonçal (Xalo)