ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 11 de maig del 2009

ATLETESVNG - CURSA DEL ALBA

En Carles Escofet ens ha fet arribar aquest correu de la Cursa del Alba, déu n'hi do aquesta cap de setmana, la de curses que s'han arribat a fer i en totes elles algun atletavng (rima i tot).


encara somrient....(km 6)


El perfil d'aquesta cursa d'uns 24km no està gens malament


Són tres quarts de vuit i arribem a Collbató.
15 graus i un cel amenaçant aigua.

Amb l'Albert Tubau anem a buscar el pitrall i el xip. L'organització, excel.lent per cert, comença a preparar el foc per la butifarrada posterior a la cursa. Hi ha molt bon "ambientillu". Ens trobem amb els de Ribes: quina marxa que porten de bon matí! Com riem tot canviant-nos!. Bona gent .

Cap a les 8:00 ja estem escalfant i el sol, que treu el cap ja, comença a escalfar. Mica a mica ens apropem a les 8:30 i la hora de la veritat arriba.

Puntualment comencem la cursa. Els 400 atletes iniciem els 24000 metres pujant cap la cova de salnitre i d'allà, enfilant-se per les escales cap a Sant Miquel, salvant un desnivell considerable de 400 metres.

D'allà baixem cap el monestir i, sense parar, comencem a pujar els mes de 500 esglaons fins als 1236 metres que te el cim de Sant Jeroni. I au, cap avall que només en falten 10, de kms per arribar a la meta. Passem per l'estació del funicularde Sant Joan, i d'allà pujem cap a el cim de St Joan i baixem per una pista encimentada "destructora de peus" cap a la pista del Llançol que porta a Collbató.

L'objectiu era baixar de les 3 hores. I no patir, és clar. En altres edicions recordo arribar al cim de St Jeroni amb unes rampes als quadríceps que no les desitjo ni al meu pitjor enemic....;-)....i em venen al cap uns quants noms ara....

Ho he aconseguit. 2h 57min!

I ara, a por otra!



Aquí tenim el recorregut, una bona visita turística per les muntanyes de Montserrat

3 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Uuuuuffff...!!! Quines pujadetes, i amb graonets, com més m'agraden, jejeje. És broma, els odio, jejeje
Felicitats crack. Gran cursa.

carles ha dit...

gracies company!

Xalo ha dit...

Quina envega: Jo fa temps que no la faig. A veure si l'any vinent cau. Felicitats company