ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 2 de maig del 2009

LLIGA ATLETESVNG - FORMULA DE CÀLCUL

Després de donar-li varios tombs a l'assumpte vaig arribar a la conclusió que la millor manera calcular els punts de la lliga era aquesta:

El primer de cada cursa té 100 punts i els següents els punts proporcionals a la diferència de temps amb el primer. Exemple si el primer d'una cursa ha fet 1h 30min,el segon 1h 35min i el tercer 1h 40min. Vol dir que el primer tindrà 100 punts,el segon 1.30/1.35 és a dir 96 punts i el tercer 1.30/1.40 93 punts i així successivament. Després ho dividim pel nombre de curses i obtenim una ratio que ens dona el lloc a la lliga.

Aquesta fòrmula només té un inconvenient i és que si un corredor és l'únic que participa en una determinada cursa aconsegueix 100 punts independentment de la marca doncs no es pot comparar amb cap altra atleta del club.

He pensat que deixarem obertes totes les curses fins el 31 de maig i a partir del 31 de maig les curses en les que només hagi participat un atleta no puntuaran per la lliga. Esperem els vostres comentaris.

També caldria participar en un mínim de 3 curses per puntuar a la lliga perquè si un atleta només participa en una cursa i queda primer del grup aconsegueix la màxima puntuació i tampoc és del tot correcte.

1 comentari:

carles ha dit...

carai! llàstima que hagi sortit aquesta norma que si un sol està en una prova no compta...Surto primer!!!!!!!!!!!!(ja ja ja)