ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 5 de novembre del 2009

ATLETESVNG.ORG - LLUIS ARIAS FA UNA CURSA A SAN FRANCISCO

El nostre company Lluis Arias ens ha enviat aquesta crònica per e-mail sobre la cursa que va fer a San Francisco als Estats Units el passat 25 d'octubre. Quina enveja Lluis! i Gràcies per còrrer amb la samarreta del club!.

L'atleta vilanoví Lluís Arias va participar el passat 25 d'octubre a San Francisco (Califòrnia, Estats Units d'Amèrica) a la cursa de 5 km "Run for vision", dintre del congrés anual de la "American Academy of Ophthalmology".

En Lluís, de 41 anys, va fer un temps de 21 minuts 12 segons. En la classificació masculina absoluta va quedar en posició 32 d'un total de 195 participants.

En la classificació per franja d'edats va quedar el 14 de la seva categoria (40-49 anys) d'un total de 71 atletes.

El guanyador va ser un atleta nordamericà de 30 anys que va fer una marca de 16 minuts 34 segons.

La sortida d'aquesta cursa és a les 6.30 hores del matí, per tal que a les 8 hores els corredors ja puguin estar preparats per anar al congrés d'oftalmologia.

La inscripció costa 50 dòlars, i la recaudació de la cursa és en benefici del banc nacional d'ulls d'Estats Units. A la fotografia es pot veure en Lluís a l'arribada, amb el magnífic sol de Califòrnia tot just començant a sortir.