ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 5 de gener del 2010

PUNT DE TROBADA I INSCRIPCIONS MITJA SITGES 2010

Us confirmem els 6 corredors inscrits per mitjà del club: Albert Montaner, Guillem Font, Jordi Massana, Josep Jané, Oscar Pou, Ricard Muntané.

El dissabte el Munta s'ha ofert a recullir la bossa del corredor que portarà ja la samarreta, el dorsal i el xip blanc pels que no en teniu. També pot recullir la bossa dels que us hàgiu inscrit per Internet.

Si voleu que ell us gestioni aquest tema caldria enviar abans de divendres una còpia del vostre dni per correu electrònic a la bústia del club info(arroba)atletesvng(punt)org escanejada per les dos cares, digueu-nos també la talla de la samarreta, i li donarem a ell divendres perquè ho pugui gestionar dissabte.

Si preferiu recullir vosaltres mateixos la bossa el dissabte heu de recullir el resguard de la inscripció (només inscrits de forma presencial) a c/ca l'Escoda,8 (vng) de 9 a 14 o de 16 a 19h (oficina del presi).

El diumenge, de totes formes, ens veiem tots al parking del hospital a les 8.00h i anem junts per optimitzar vehicles els que volgueu cap a Sitges i donem el resguard als que encara no el tinguin.

Per aquest diumenge de moment no ha arribat cap proposta d'entrenament, els que no feu la Mitja de Sitges podeu quedar a les 8.00h al parking del hospital i quedar en un entrenament allà mateix.

Per evitar el caos que sempre tenim amb la foto en grup proposem de provar de quedar tot just al arribar a Sitges abans de recullir dorsals ni escalfar al passeig davant del Club de Mar de Sitges al voltant de les 8,30h.

És justament aquí al Club de Mar on podreu gaudir d'una taula rodona organitzada per la Mitja de Sitges el dissabte a partir de les 18,30h amb l'Arcadi Alibés i altres convidats d'interés.

Bons reis a tots/es!