ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 23 de gener del 2010

VARIOS TEMES DEL CLUB

Bé companys mica en mica anem avançant per tal d'organitzar una mica el tema del club.

1.- Pel que fa al tema del objectius de cada corredor per aquesta temporada, tant en Gàlvez com en Toni Gordo s'han ofert per donar un cop de mà en el seu assoliment. De dilluns a dimecres trobareu a un dels dos a les pistes d'atletisme per tal de que pogueu parlar amb ells i us marcaran les pautes a entrenament en funció de la forma de cadascun. Es per això que finalment no està previst doncs publicar entrenaments genèrics aquí a la web. Els horaris en que els podreu trobar seran de 18 a 20h aproximadament.

2.- Pel que fa al tema d'accès a pistes d'atletisme els porters ja tenen el llistat dels membres del nostre club però des de l'Ajuntament també se'ns ha demanat una foto tamany DNI per tal de fer un carnet identificatiu, és per això que tots els que estigueu interessats en aquest servei cal que ens la feu arribar abans del proper 15 de febrer de 2010 per tal que ens puguin fer el carnet amb la màxima cel·leritat possible. Podeu fer arribar la foto escanejada a la bústia del club info(arroba)atletesvng(punt)org.

Si no disposeu de scanner o correu electrònic per fer-nos-la arribar podeu deixar-la a les oficines de la botiga Telematic c/sant sebastià,7 o a les del Centre Arnau a la Rambla Principal 108 1º 1ª i allà ja s'ocuparem d'escanejar-la i fer-la arribar al club.

3.- També cal que en els propers dies els que falteu per fer l'ingrès de la quota soci 2010 el feu o si no us va bé ens feu arribar un compte bancari on domiciliar el rebut del mateix.

4.- Des de l'Ajuntament se'ns ha demanat un assegurança de responsabilitat civil per si el club organitza alguna activitat pública així que si algú ens la pot oferir com a patrocini o fer-nos una proposta econòmica d'aquest servei podeu contactar-nos per correu electrònic.