ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 4 de juny del 2010

CURSA DE 7 CIMS 2010

Hola companys, aquest diumenge uns quants atletesvng vam fer la cursa dels Set Cims, a Torrelles de Foix. Es tracta d'una travessa de 58km en la que donem una gran volta a la zona i pasan per set muntanyes, la mes dura el cim del Montmell. Vam coincidir a la sortida el Jordi Masana (quina maquina, va acabar el 15), en Juan Carlos de la Rubia i el seu fill i jo,a les 6:30 del mait¡¡¡, quina hora¡¡¡. Va ser espectacular i durisima, amb un recorregut molt maco i amb un gran desnivell. L'organtizació increible, amb avituallaments cada 6 o 7 kms, cuidan moltisim al corredor, fins i tot en un avituallament fan una botifarrada¡¡¡.

Vaig acabar en 9:45 minuts, cansat, pero molt content per l'experiencia, que no será l'ultima.
Aqui teniu un enllaç per si algu te interes per l'any vinent
Salutacions,
Ignasi

En Juan Carlos de la Rubia també va realitzar la prova.

Ignasi i Juan Carlos. Jordi Massana que va entrar quinzè, Adrià i Aitor encara corredors de categoria júnior també van fer la travessa Felicitats a tots!