ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 26 de juny del 2010

PROPOSTA PER ANAR A NÚRIA EL PROPER 1 D'AGOST

Hola,

Us proposo una sortida familiar/esportiva a la Vall de Núria, pel dia 1 Agost (és diumenge, ja sé que queda una mica lluny, però així es pot organitzar millor).

Es tracta de fer un entreno en altura, pujant al Puigmal, i fent tota la part de l'Olla de Núria que es pugui. Un cop s'ha fet la primera pujada, la resta és carenar més o menys mantenint l'altura, fins que es baixa (no cal completar-la, es pot baixar per diferents llocs si decidim escurçar-la).
Podem estar entre 2 i 6 hores, segons les ganes i el ritme. Hi ha un bon desnivell, però és al principi, llavors ja es pot recuperar.
Aviso, el ritme és de caminar un pèl ràpid, trotant una mica a les baixades, però no s'admeten Kilian Jornets .... Si fem la volta complerta son uns 21 Km.

Com a referència, us passo un link a una cursa que es fa unes setmanes abans i que passa pel mateix recorregut.
http://www.unioexcursionistavic.org/imatges/categories/mapa_cursa_olla_nuria_2009.jpg
http://www.unioexcursionistavic.org/seccio/detall/34/cursa-olla-de-nuria-2010-informacio-addicional

Per la familia, pot esperar a les instalacions de Vall de Núria, fer una passejadeta pels voltants, hi ha caballs, barquetes, ....

http://www.valldenuria.com/website_valldenuria/cat/index.asp

Per qui faci la volta, crec recordar que hi ha dutxes al camping (que suposo que es podran utilitzar ?), i així després es pot anar a dinar "decentment".

La idea seria anar a Núria aviat (sortir de Vilanova a les 6:00 puntuals, aquesta és la pega), per agafar un dels primers cremalleres, i tornar havent dinat.

Salutacions,

Enric

3 comentaris:

Xalo ha dit...

Hola, jo m'hi apunto,i proposo per més endavant fer una petita reunió per coordinar la sortida.

Andreu ha dit...

Un altre que s' apunta, arrassssar la Vall de Núria

josep ha dit...

Al camping vall de Ribes hi ha bungalows per 100 eurets tota la família si us animeu jo pujaré dissabte cap allà. Us deixo el mail: josep@gruptelematic.net