ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 16 de setembre del 2010

ENTRENAMENTS 18 I 19 DE SETEMBRE - MINICURSA INFANTIL - CURSA DE LA MERCÈ

El dissabte 18 a partir de les 8,30h els que volgueu ens veiem a les pistes d'atletisme per rodar una mica i fer quatre estiraments i peses al gimnàs.

Pel diumenge el punt de trobada serà a les 8,00h al pàrking del Hospital.

Us proposem fer una ruta de muntanya que ja decidirem allà mateix o també podeu acompanyar al nostre company Wim que està preparant la Marató de Bruseles i farà una tirada llarga fins a Costa Cunit d'un total de 25km. (També el podeu acompanyar només un trós jejeje... ;-)

Un grupet de corredors del club com cada any faran la tradicional Cursa de la Mercè. Ja ens ho explicareu!. Més info en aquest enllaç

Finalment pels que tingueu nens i nenes petites us convidem a la Minicursa del Barri de l'Aragai que començarà a les 11,30h i que serà d'aproximadament 1km que farem al carril bici que va de la Plaça dels Ocells (principi cami vell de Cubelles) fins a la Collada. Després hi haurà Bicicletada Popular i Festa de l'Escuma. També hi haurà una botifarrada popular amb vinet i refrigeris varios.

Mes info a http://www.avaragai.org

Hi haurà un recordatori i un petit regriferi al acabar.