ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 16 d’octubre del 2010

CARLES ESCOFET A LA MITJA DE RODÀ DE TER

Aquest diumenge he participat per primer cop en la XXVII Mitja Marató de Roda de Ter.

Uns 600 corredors (els del 10k i els dels 21k) ens hem aplegat a dos quarts d'onze a la línia de sortida sota un gris cel que amenaçava deixar-nos caure aigua en qualsevol moment.

Un recorregut inicial pels carrers de Roda, per sortir cap a Vic per la C-153, passar pel Polígon on hi ha el Decathlon vic, girant cap a Manlleu per la B-522 i per la BV-5222 cap a Roda per arribar a la meta.

Es el típic recorregut de la majoria de poblacions on aconseguir 21k és més que difícil i cal sortir pels voltants per poder completar la distància. Recordo una pujada del 13 al 15 i algun altre tobogan més endavant....Però el que és important és el bon ambient, la bona organització i la butifarra, fruita i beguda que t'ofereixen en acabar la cursa.

Totalment recomanable!

Temps total: 1h 28min (el guanyador ha fet 1h 11min)
Ritme: 4:12
Posició general: 61 de 290
Posició categoria M3: 24

2 comentaris:

Xalo ha dit...

Un altre pel teu curriculum, (suma y sigue)com diriem.Fins aviat

Anònim ha dit...

Hola, escolteu com que aquest diumenge és la cursa popular de VNG, podriem el dissabte anar per muntanya.El que vull dir és fer una exepció ja que el diumenge no podrà ser possible.

Ja direu algo.

Salut!!!!