ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 31 d’octubre del 2010

CURSA POPULAR DE ROQUETES - CRÒNICA ATLETESVNG.ORG

Entretinguda cursa la d'aquest matí a Les Roquetes en un marc festiu i ambient molt acollidor per part de la gent del poble.

Volem felicitar als organitzadors de la cursa doncs no ha faltat cap detall: speaker simpàtic, voluntaris per tot el recorregut, àmplia presència de policia per garantir la seguretat, cohet a la sortida, aigua a l'arribada, bossa amb detalls per a tots els participants, premis per als guanyadors i cursa infantil per poder venir amb la família.

Pel que fa a resultats el millor corredor competint pel club ha estat Juan Manel Garcia tercer classificat per darrera de Victor Peña  i Albert Pascual flamant guanyador també la setmana passada a Vilanova.

En fèmines ha resurgit victoriosa la Pilar Guallar que feia temps que no la veiem competint, segona la Estrella Ollé i apareix amb força en tercera posició una nova corredora la Maria Antonia Contreras que ben segur donarà guerra en properes curses al capdavant de la classificació en categoria femenina.

La cursa ha estat molt ràpida de només 4,5km amb algunes pujades però també forces trams de baixada que ha permés fer bons cronos en la distància.

També han participat d'atletesvng.org arribant en bones posicions per sota dels 19 minuts en Toni Suárez, en Toni Gordo, en Cosme Pon, en Paco Blanco, en Gonçal Díaz (Xalo), en Josep Jané (Jesse) i en Juan Ruiz.

De ben segur repetirem l'any vinent en aquesta cursa!

Esperem poder publicar aviat algunes fotos d'aquesta Cursa.


1 comentari:

Cosme ha dit...

I tant que hi tornarem, almenys jo. Molt ben organitzada, poca gent, gratuita, regals, aigua, cursa infantil i al costat de casa. Que mes volem????