ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 29 de gener del 2012

III SOPAR DE GALA DELS ATLETESVNG


 Els AtletesVng van cel·lebrar divendres passat el tradicional sopar de gala anual, que aquest 2012 ha complert la III edició.

Com cada any es va fer un reconeixement públic dels atletes més destacats durant l'any 2011 i es va donar un diploma de benvinguda als nous membres del club.

En categoria femenina les premiades van ser Montserrat Blanch i Laura Ríos millors marques del club en 10km (58min) i Mitja Marató (1h 37min).

En categoria masculina van ser Cesc Gallardo en els 10km (36min), Dani Serra en Mitja Marató amb un brillant marca de 1h 10min que li va valer la segona posició a la Mitja Marató de Vilanova i finalment a en Jordi Cabau (excusat) com a millor marca de Marató amb 3h 7min.

També es va voler obsequiar als atletes més veterans del club de més de 50 anys, en aquesta categoria els guardonats van ser en Diego Muñoz en els 10km (42min), en Joan Albà (excusat) en Mitja Marató (1h 29min) i Josep Valldosera en Marató (3h 15min).

A més es van lliurar trofeus de reconeixement a Juan Manuel Garcia guanyador de la Cursa Popular de Vilanova, en Jordi Massana en categoria de curses de Muntanya per la seva participació a la Ultra Trail de Montblanc (166km amb 9500 metres de desnivell acumulat) i en Xavier Saez i Joan Escala per haver finalitzat amb èxit triatlons Iron Man (3,86km de natació, 180km en bicicleta i 42,2km de cursa pedestre).

Finalment es va fer lliurament d'un trofeu especial a Enric Coromines per la seva participació en la épica Cursa de Sables en l'edició 2011 cursa de 6 dies pel desert d'un total de 251km.

La trobada va acabar amb un sorteig de diversos obsequis cedits pels patrocinadors del club i també d'equipament esportiu adquirit pel club per sortejar entre els assistents al sopar. Tots els assistents a més van ser obsequiats amb un buff amb els logos del club que podran lluir a les curses on participen.

Els atletesvng són un club d'atletisme molt focalitzat en curses de ruta i muntanya i en el rankig català de clubs adscrits a la lliga Championchip de la temporada van finalitzar en la posició 71ena d'un total de 190 clubs inscrits. El club compta amb un massa anual social estable d'entre 60 i 70 corredors i corredores des de categories júnior a veteranes i també està adscrit a la Federació Catalana d'Atletisme en les modalitats de ruta i pista.

D'esquerra a dreta i de baix a a dalt en Xavier Saez (Iron Man), Diego Muñoz (10k +50), Josep Valldosera (42k +50), Juan Manuel Garcia (Popular Vng), Enric Corominas (Sables), Joan Escala (Iron Man), Cesc Gallardo (10k), Laura Ríos (21k), Montse Blanch (10k), Dani Serra (21k) i Jordi Massana (Ultra Trail).

Montse Blanch Premi 10K Femení

Laura Ríos Millor Marca 21k Femení

Xavi Saez Reconeixement Iron Man

Joan Escala Reconeixement Iron Man
Diego Muñoz Millor Marca 10KM Majors 50 anys

Dani Serra Millor Marca 21k Absoluta

Cesc Gallardo Premi 10Km absoluta

Josep Valldosera Millor Marca Marató més de 50 anys

Jordi Massana Premi Muntanya Ultra Trail

Enric Corominas Reconeixement Cursa Èpica 2011 Marathon de Sables

Juan Manuel Garcia Reconeixement guanyador Cursa Popular Vilanova 2011

2 comentaris:

Andreu ha dit...

Bona trobada, bona companyia, bon rotllo, bons premis, en fí una bona vetllada.

Andreu ha dit...

Bona trobada, bona companyia, bon rotllo, bons premis, en fí una bona vetllada.