ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 27 de gener del 2010

TRAIL BLANC 2010


Us passo una foto per que veieu que la samarreta també viatja, aquesta setmana ha fet una petita incursió internacional .... a l'altra banda de la frontera. Trail Blanch a Ax-les-Thermes, 23 Km i 1100 m de desnivell positiu. De pujada, cansat, físic, amb neu però trepitjada, es podia pujar bé. 2h 40' per 10 Km.

De baixada, uns tobogans increibles, "culenbajen" salvatge. Es perden uns 400 m en 2 o 3 km. Encara que sigui d'un altre web, poso un link a una foto espectacular.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhm_U0Oi9JthDrb0J5PmcT6MziV23-f0SzfMdSMOapXfYeD8ArbGlOARifMdzsdGRSvKm6qVCHRmXy3F2a02bF5B9zUvK-mFefz34LiYJayXbg7uLh46SqAAH_d0d_L6N1W8zvgXpDqamU/s1600-h/IMG_1945.JPG

Al final. 4h 21', les cames amb agulletes, i el cul destrossat !!

Enric

6 comentaris:

Ignasi Maraton ha dit...

Hola Enric, felicitats per la cursa, segur que ha estat increible treptijar neu tota l'estona, encara que sembla que ha estat durilla.
Salutacions

Enric ha dit...

No va ser tota l'estona, hi havia quasi una tercera part que era "neu+fang".
Es veu que l'any passat havia nevat molt més i havia estat molt més dura encara.

Xalo ha dit...

4 hores per la montanya, uf aixó es molt cansat, pero de totes totes felicitats ja tens un altre al teu compte, ens veiem.

JORDI ha dit...

Ei Enric, quina passada, he vist la foto del culenbajen i és espectacular!!.Els que duien malles primes debien acabar ensenyant les galtes.(je,je,je)
A veure si l´any vinent hi puc anar...

Andreu ha dit...

Jo també la vui fer. Aurem de portar un plastic i a disfrutar com criatures.

Enric ha dit...

No et pensis que és tan cansat, com vaig dir fa temps, molta estona camines .... i en aquest cas concret, molta estona vas sentat !!