ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 16 de març del 2010

CRONICA MITJA CUNIT 2010

Relativament poca participació el passat diumenge a la Mitja de Cunit amb un total de 191 arribats dels quals només 12 eren noies. La coincidència amd data amb la Cursa de Muntanya del Pic de l'Aliga va dividir als corredors i si a més hi sumem el fet que es fés poc després del Marató de Barcelona i no abans com fins l'any passat poder ha passat factura a la participació.

El corredor Jordi Guzmán del C.N. Vilafranca va ser el guanyador de la prova amb un temps de 1h 15min 50seg, mentre que la primera corredora va ser Laia Díez amb un temps de 1h 34min 10seg.

Tot i així no hi van faltar nombrosos corredors vilanovins i garrafencs d'atletesvng.org i d'altres clubs de la zona.

A destacar com no els temps de Sergi Montes 1h 24min 10seg del Ac Endavant les Atxes que va entrar en novena posició.

Pel que fa als corredors del club els incombustibles Jordi Almirall 1h 26min 18seg i Joan Carles Caballero 1h 27min 51seg (5è de la seva categoria) van fer també un temps també destacat.

En Jordi Vidal va entrar també amb una bona posició i un temps de 1h 27min 59seg.

En Diego Muñoz va fer marca personal en Mitja amb un temps de 1h 30min 53seg arribant sisè de la seva categoria.

L'Albert Cladera va aconseguir també premi sent el segon corredor júnior en creuar la línea d'arribada amb un temps de 1h 33min 57seg.

En Cosme, en Xalo,en Paco Lobo, en Juan Ruiz i l'Eduard Montané van entrar en els seus ritmes habituals entre 1h 35min, 1h 36min, 1h 37min i 1h 48min.

I l'Albert Montaner en fase encara de recuperació de la Marató va entrar en 1h 50min.