ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 14 de desembre del 2009

ATLETESVNG.ORG - TAMBÉ DESTROSSEM MARQUES

Després d'un dia molt liat amb temes de feina observo atònit ara que són gairebé les 22.00h com hem batut una altre rècord: Les visites rebudes a la web en un sol dia:

MÈS DE 400.....

Bé nomès em queda agraïr-vos a tots el interès que teniu per aquesta "humil" web feta amb un "humil" blogger per un "humil" grup de corredors i col·laboradors/es. Esperem poder en un plaç no gairé llunyà implantar-hi tecnologies més avançades i millorar-la en tots els aspectes.

I per els què ens volgueu patrocinar només recordar-vos que podeu posar publicitat dels vostres negocis, empreses o comerços a un preu molt asequible. Almenys per ara ... jejejeje....

Recordeu que som un associació sense ànim de lucre i que tots els fons que s'aconsegueixen es reinvertiran en els propis associats i en els actius que el club pugui necessitar per al seu funcionament.