ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 30 de desembre del 2009

Marxa Club Esportiu Penedès

Nos informa Juanma de una marxa gratuita y abierta a todos que organiza el Club Esportiu Penedés. Os dejo con toda la info.


Ver mapa más grande


Diumenge 3 de gener, tots a la Marxa de Nadal i Reis "Trèvol de Sant Llorenç", a Sant Llorenç d'Hortons!!!

..........cartell

El proper diumenge 3 de gener arriba una nova edició de les marxes de muntanya organitzades des del Club Esportiu Penedès! Aquesta vegada ens trobarem tots/es a Sant Llorenç d'Hortons per completar un recorregut d'uns 6km de distància, mixte per trams de camí i pistes asfaltades. La prova no té caire competitiu i preten servir com una trobada entre petits i grans, si bé i com sempre, cadascú podrà fer la Cursa/Marxa al ritme que dessitgi, i de segur que trobarem atletes a ritme de cursa, altres a ritme de rodatge alegre, d'altres xino-xano i com no un grup de caminants!

El punt de trobada serà el Pavelló Nou, al centre de Sant Llorenç d'Hortons, a partir de les 10h. I la cursa/caminada s'iniciarà a les 11h. En finalitzar, els corredors/marxadors tindran un pica-pica. La prova es gratuïta i les inscripcions es faran allà mateix, fins poc abans de l'inici.

Us esperem, és una fórmula molt divertida d'iniciar l'any 2010.