ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 17 de desembre del 2009

INSCRIPCIÓ CONJUNTA MITJA MARATO DE SITGES


L'altre dia comentant la jugada amb el nostre bon company Oscar Pou vam dir que com a Sitges hi ha molt de cua per recullir el dorsal i el xip seria una bona pensada fer una inscripció conjunta presencial i recullir ja el dorsal amb anticipació d'aquesta manera els que tenim xip groc ja no ens cal ni fer la cua sino que podem venir preparats directament des de casa per còrrer la cursa.

Així doncs que us proposem fer una inscripció conjunta de tots els membres del club i el mateix dia o uns dies abans conforme ens anem veien anem repartint dorsals.

Per tant es proposa el següent:

1.-Que tots els que volgueu còrrer aquesta mitja feu un ingrès de la inscripció al compte del club.

2.- El dimecres vinent dia 23 de desembre inscriure'm a tots els que hagin fet l'ingrès presencialment a un dels punts que disposa la organització.

3.- El dia 28 a la trobada i els dies següents anirem repartint els dorsals o si no el mateix dia de la cursa el proper 10 de gener.

Al ser una inscripció presencial i encara que no tingueu xip groc els xips de lloguer es recullen el mateix dia en un calaix diferent dels calaixos on es recullen totes les inscripcions per Internet i per tant és molt mès àgil aquest procès (almenys a Vilanova va ser així).

La pàgina web de la cursa és http://www.mitjamaratositges.com i la inscipció costa fins el 31 de desembre 15 euros per als titulars de xip groc i 18 euros amb xip de lloguer.






2 comentaris:

Joan Josep ha dit...

I per als que ja ens i em inscrit, es pot fer quelcom???

josep ha dit...

Ves una mica d'hora i segur que tampoc trobaràs cua.