ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 25 de gener del 2009

ATLETESVNG CRÒNICA ENTRENAMENT 25 DE GENER.

8.05 h avui farà bon dia es notava per la suau temperatura que feia en aquells moments. Arribo al pàrking del hospital i atònit observo com 23 atletes s'han aplegat a la convocatòria d'avui. Erem els de sempre, més els de tant en tant, més els nous, bé en definitiva tots atletesvng o poder sense estar plenament integrats al col·lectiu amb ganes de passar una estona amb nosaltres i això és bó!.

Còrrer és bó i el companyerisme i poder realitzar un esport tant individualitzat d'una manera col·lectiva també ho és independent del grup, club o col·lectiu amb el que realment et puguis sentir identificat.

Gent de casa, de Vilanova o d'aprop de Vilanova com Cubelles o Cunit, poder també algun sitgetà. Ben bé no ho se avui si que he perdut el compte hi havia en Joan Alba recent sots-campió de mitja marató categoria veterans, els fisio Ricard Muntaner i Toni Gordo, a vingut en Manolo "nuclear" que ja se'l veu recuperat de la lessió, el seu amic Carlos, en Joan Salvador, la Pili Guallar, els cracks de la muntanya en Merino, en Zambrano, en Martí. També s'animat en Victor Peña que avui tenia també previst fer "tirada llarga", en Candi Canales, en Jordi López, en Joan Carles Caballero, el grupet d'eaglerun Carles, Manel, Pere Anton i Rafa Carvajal. Fins i tot hem aconseguit que torni en Carles (el noi que es va perdre el dia de l'excursió a la Plana Novella, en Ramon Martínez de Xterra, en Munta que ha patit com jo de valent per acabar el circuit d'avui i també el nostre company Xalo que ens prepara aquests entrenaments que de ben segur ens posarà molt forts a tots. Segurament encara ens hem deixat amb algú que en tot cas ens ho comuniqui si us plau.

Avui no hem fet foto de família però segur que el record durarà almenys fins a la pròxima trobada on de ben segur superarem el rècord de participació d'avui.

Pel que fa al circuit per a mi ha estat una mica infernal, massa kilometres pel meu cos, fins a Cunit km.18 (aprox.) he aguantat bé però desprès ja he començat a notar el cansanci sort de'n Munta que ens hem anat recolzant i més tard gràcies en Ramon hem pogut arribar a Vilanova en condicions mínimament bones.
La resta de corredors han anat molt bé tot el circuit penso que gairebé tot el grup ha arribat junt. La veritat és que hi ha un bon nivell i penso que hem de començar a aspirar a més coses.

Avui 25 de gener comença la que denominarem fase II del projecte atletesvng.org.