ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 19 de gener del 2009

ATLETESVNG - VISITEM LA CASA ALTA


Finalment un bon grupet de corredors ens hem animat a fer la ruta proposada per avui.
Avia'm si mal no recordo d'esquerra a dreta primera fila la Pili Guallar, en Candi Canales, en Valldosera, el Jordi López, en Stanislav, en Toni Medel, en Toni Gordo i en Julio Merino.

2ªfila (pendent de confirmar), en Xalo (Gonça Diaz), en Juan Carlos de la Rubia, en Caballero (avui de camuflatge), en Manel Megías, (pendent de confirmar), en Zambrano i en Carles Escofet.

Manquen a la foto els més dormilegues en Bufal Voraç, Oscar i Josep Jané.

A la surtida en Julio Merino y en Zambrano (les dos locomotores de la muntanya) ja s'han escapat i no els he pogut saludar.

Kilometres enllà el nostre grupet format avui pel Carles Escofet, el nou company Stanislav molt ben equipat i preparat per l'event, en Xalo, en Bufal Voraç i el seu amic Oscar, en Jordi López, en Toni Gordo del Centre Arnau, la troupe de'n Valldosera, Caballero i en Manel Megias, la Pili Guallar i el seu marit Antoni Medel i tancant el grupet en Candi Canales, el Juan Carlos i jo mateix Josep Jané. Els dos companys pendent de confirmar han fet un circuit més light.

Hem anat muntanya amunt fins al mas de l'Artís, el fondo del les Oliveres, Pla de les Palmeres i pujada amunt direcció Casa Alta, el ritme ha estat força intens, de fet ni les bicis podíen amb nosaltres. Arribada a la Casa Alta foto de família i en Candi, en JuanCa i jo hem decidit tornar i no seguir fins al km9 del pantà perquè ja en teníem prou.

Però de baixada ens hem trobat en Vincent, en Lluis, al Toni i la Marina i "ni corto ni perezoso" m'he animat ha agafar "els tobogans" de la Talaia i fins el Càmping Vilanova Park. En definitiva al final han surtit 1h 50min d'entrenament.

Ens manca encara la foto a la Casa Alta feta pel Búfal.

3 comentaris:

carles ha dit...

bonica matiné la del diumenge...
deu n'hi do el fred que feia de bon matí...4 graus a les 8!

va ser un plaer coneixer la familia d'atletesvng!

ens veiem la propera sortida.

Lo Búfal ha dit...

Brutal!! Circuit molt maco però també molt exigent.
I si, molt fred d'entrada, però que se'n va de ràpid el fred.
Ens veiem!

carles ha dit...

bufal, ens passaràs les fotos que vas fer a cas alta i al pla de les palmeres?

merci amic!