ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 20 de gener del 2009

MITJÀ MARATÓ DE BARCELONA

Pels que no us heu pogut inscriure a la Mitja de Granollers, teniu possibilitat encara si voleu d'inscrivir-vos a la Mitja de Barcelona en el següent enllaç.

Us adjuntem també el e-mail que hem rebut de l'organització:
ens plau comunicar-vos que el proper diumenge 8 de febrer, a les 9.30h, tindrà lloc la celebració de l'Asics Mitja Marató de Barcelona, les inscripcions de la qual romandran obertes fins al proper dia 3 de febrer o fins a assolir el màxim d'inscrits fixat per l'organització de 4.500 atletes, per garantir-ne la millor qualitat.

Podreu trobar tota la informació referent a la prova (inscripcions, circuit, serveis, reglaments, entre d'altres) al desplegable que us adjuntem o al web: www.bcn.cat/mitjamarato

I aprofitem per recordar-vos que la Marató de Barcelona tindrà lloc el dia
1 de març de 2009.

Rebeu una cordial salutació,

Ajuntament de Barcelona
Institut Barcelona Esports
Departament de Comunicació i Premsa

Des d'atletesvng.org volem convidar-vos a que us animeu a fer arribar les vostres cròniques i fotografies d'ambdués mitges.

Si teniu alguna proposta d'entrenament per aquest diumenge, envieu-la ja, com més aviat ho publiquem més aviat ho podrà veure tothom.